Totaaloplossingen voor elk audiovisueel project; van entertainment tot installatie

Al meer dan dertig jaar is Fairlight dé totaalleverancier van audiovisuele ondersteuning op het hoogste niveau. Onze professionele producten en ervaren vakmensen maken ons tot een ideale partner bij elk audiovisueel project; van entertainment tot installatie!

Waarde toevoegen

Op het gebied van audio, video, licht en control bieden we u uitsluitend producten van A-merken. Hetzelfde geldt voor onze bekabeling, stroomverdelers, netwerkoplossingen en verbruiks- en bevestigingsmaterialen. Met onze oplossingen ondersteunen we onder andere theaters, tv-studio’s en poppodia, maar ook corporate installaties, live-events en architainment. We voegen waarde toe aan elk audiovisueel project. Zo maken we mooie dingen nog mooier.

Samenwerking

Een goede samenwerking is nodig om uw project tot een succes te maken. Daarom staan de medewerkers van ons projectbureau 24/7 voor u klaar. Wilt u dat we meedenken over de invulling van uw project? Dat we uw medewerkers trainen? Of dat we een stuk engineering bij u uit handen nemen? Dan doen we dat. U vraagt, wij draaien!

Technische dienst

We doen alles voor een optimale gebruikerservaring. Daar hoort ook een goede dienstverlening bij. Onze technische dienst beantwoordt eventuele vragen over het gebruik van onze producten dan ook snel. Bovendien zorgen zij ervoor dat uw apparatuur altijd in topconditie is. En is dat eens niet zo? Dan repareren of vervangen we het betreffende product direct. The show must go on!

Advies

Behoefte aan advies over uw audiovisuele project? Onze productspecialisten staan klaar om u te helpen. Dankzij hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen ze u voorzien van het juiste advies om uw project inhoudelijk te versterken.

Connect Experience Center

Ontdek de allernieuwste, state-of-the-art technologieën op het gebied van licht, geluid, video en aansturing. In het Connect Experience Center staan al deze technologieën met elkaar in verbinding, met een verbluffend resultaat als gevolg. In de educatieruimtes delen we bovendien kennis over de nieuwste producten.

Het Connect Experience Center is het resultaat van een jarenlange, hechte samenwerking met onze leveranciers en partners. Samen staan we immers sterker. Benieuwd naar onze samenwerking? Meld u dan aan voor een bezoek:

ONZE EXPERTISES

Audio

Een goede geluidsvoorziening is onmisbaar bij ieder audiovisueel project. Van plafondspeakers en linearrays tot processoren, mengtafels, interfaces, bekabeling, versterkers en microfoons: we hebben het allemaal in huis. Geluidsversterking in combinatie met akoestiek is complexe materie, maar een lust voor het oor als het goed werkt.

Video

Video is niet meer weg te denken uit onze samenleving. De meerwaarde van bewegende beelden neemt nog altijd stormachtig toe. Resoluties, distributieoplossingen, licht-integraties, creatieve weergaves… het zijn mogelijkheden die we als geen ander kennen en graag voor u inzetten.

Licht

Onze bedrijfsnaam verklapt het al: we zijn groot geworden als leverancier van premium lichtoplossingen, met name voor de entertainmentbranche. Van sfeerverlichting en bewegend licht tot façade en creatieve LED-oplossingen: niemand kan u daarbij beter helpen dan wij.

Control

Onder control verstaan we de aansturingstechniek voor de integratie van alle audiovisuele componenten in combinatie met uw gebouwbeheer. Daarbij kunt u zowel klein als groot denken. Van de controle over uw podium tot het monitoren van alle componenten in een gebouw: wij zorgen voor de juiste techniek op het juiste moment.

Waarom kiezen voor ons?

Kiezen voor ons is kiezen voor kwaliteit en zekerheid. Als totaalleverancier kunnen we u helpen met een combinatie van producten, oplossingen en kennis die nodig is om uw audiovisuele project tot een succes te maken.

Daarbij worden we gedreven door één doel: uw mooie project nog mooier maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan gaan we graag met u in gesprek om deze te bespreken!