Wij distribueren licht, geluid en videoapparatuur voor de professionele gebruiker. Ons productenpakket bestaat uit toonaangevende A-merken die worden ingezet in theaters, poppodia, tv studio’s, live events en architainment.

Sale

Onze expertises

Audio

Van fullrange speakers en linearrays tot processoren, mengtafels en microfoons; we hebben het allemaal in huis. Geluidsversterking in combinatie met akoestiek is complexe materie, maar een lust voor het oor als het goed werkt.

Licht

Van bewegend en effect licht tot lichtsturing, wireless DMX en data distributie; we zijn groot geworden als leverancier van premium lichtoplossingen, met name voor de entertainmentbranche

Rigging

Verschillende truss-stukken om een sterke en betrouwbare stage op te zetten. Krachtige takels, liften en klemmen om de meest stabiele constructie te creëren; we helpen je graag bij het vinden van geschikte rigging materialen voor je evenementen.

Video

De meerwaarde van bewegende beelden neemt nog altijd stormachtig toe. Resoluties, distributieoplossingen, licht-integraties, creatieve weergaves, het zijn mogelijkheden die we als geen ander kennen en graag voor je inzetten.

Control

Van de controle over jouw podium tot het monitoren van alle componenten in een gebouw: wij zorgen voor de juiste techniek op het juiste moment.

Nieuws

  • Austrian Audio Hi-X25BT article
    Austrian Audio Hi-X25BT article

    "Austrian Audio maakt diverse ambitieuze microfoons en hoofdtelefoons, maar ze willen ook best een graantje meepikken van de grote ‘draadloze’ markt voor consumenten."

  • Avolites' V16 software update
    Avolites' V16 software update

    Avolites, een wereldleider op gebied van innovatie op visual control systems, heeft een nieuwe Titan software uitgebracht.

Agenda