De EB-L12000Q is de eerste 12.000 lumen, native 4K 3LCD-projector op de markt. De EB-L12000Q-projector is lichtgewicht en compact en biedt een heldere output. Het bevat een native 4K-paneel met een resolutie van 3840x2160 pixels voor projecties met meer dan ultrahoge kwaliteit. De projector is uitgerust met tal van functies die uitermate handig zijn voor de verhuur- en installatiesector, zoals compatibiliteit van lenzen en verwisselbare interfaces. De EB-L12000Q is een geweldige aanvulling op elke line-up omdat hij is ontworpen om te worden gebruikt bij evenementen, festivals, bezoekersattracties, grote auditoria, beurzen en winkelcentra, maar ook voor zakelijke en educatieve doeleinden.

Epson's projector met de hoogste resolutie
De EB-L12000Q is compatibel met lenzen die passen op de huidige Epson EB-L1700-serie. Er is een breed scala aan optische lenzen beschikbaar voor elke locatie en elk onderwerp. Er kunnen maximaal 10 instellingen in het projectorgeheugen worden opgeslagen, inclusief verschuivingsposities, focusaanpassingen en projectiegroottes. Het 4K paneel levert een ultra high definition beeldkwaliteit en een prachtige output. De pixel-match van 6 µm is ontworpen door Epson en geproduceerd volgens de hoogste normen.

Makkelijke installatie
De EB-L120000Q is licht, compact en gemakkelijk door één persoon te vervoeren en te installeren. De EBL12000Q kan in elke hoek worden geïnstalleerd en projecteren zonder dat de beeldhelderheid vermindert. Dankzij een breed aanbod aan lenzen, waaronder een lens voor ultrakorte projectieafstand, kan de projector op vrijwel elke locatie gebruikt worden. De korte projectieafstand van 0,35 en het zero-offset buigbaar optisch systeem maakt projectie op 100-inch schermen mogelijk vanaf slechts 41 cm afstand.

Minimaal onderhoud
De laserlichtbron is zeer betrouwbaar, waardoor er geen zorgen hoeven te zijn tijdens belangrijke presentaties. Door de vervangbare elektrostatische filters met een lange levensduur kan de projector 20.000 uur zonder onderhoud worden gebruikt. De filters verminderen het inkomende stof dat optische elementen zou kunnen beschadigen aanzienlijk.

Betrouwbaarheid
De LAN-terminal is een robuuste, afsluitbare etherCON-connector voor stevige verbindingen, zelfs na herhaaldelijk gebruik. Met interfacesleuven kunt u aangepaste hardware gebruiken. Bovendien maakt het nieuwe interfaces en updates in de toekomst mogelijk. Het nieuw ontwikkelde vloeistofkoelsysteem zorgt ervoor dat belangrijke optische elementen op een optimale temperatuur blijven. De anorganische LCD-panelen, het anorganische fosforwiel en de laserlichtbron blijven koel, ongeacht hoe de projector is geïnstalleerd, waardoor deze geschikt is voor de meest veeleisende omgevingen en de zwaarste verhuurklussen. De EB-L12000Q kan ook met vertrouwen worden gemonteerd op moeilijk toegankelijke plaatsen.