De Odin combineert de nieuwste LED technologie, excellente licht kwaliteit en een robuuste outdoor behuizing. Het armatuur is uitgerust met hoogstaand optisch systeem dat zorgt voor een gelijkmatige projectie en kleurenmenging. Tevens is een snelle en precieze zoom aan boord met een bereik van 11° tot 50°. De IP65 rating maakt het armatuur geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De RGB+Lime LED engine genereert een rijk palet aan kleuren, van levendig en verzadigd tot subtiele pasteltinten. Het toepassen van lime vult de ruimtes tussen rood, groen en blauw en vergroot daardoor het kleurenbereik van het armatuur. Ook zijn verfijnde wittinten met hoge output mogelijk. De hoogwaardige LEDs leveren hoge CRI en R9 waardes.

De behuizing van de Odin wordt gekenmerkt door de karakteristieke CLF lijnen. De Odin combineert convectie koeling met een intelligente ventilator waardoor het armatuur zeer stil is. Speciaal voor beurs toepassingen is de software uitgebreid met een aantal verschillende, volledig configureerbare, gebruikersmodes. De Odin is dan ook het ultieme werkpaard voor toepassingen waarbij een superieure lichtkwaliteit vereist is.