Vraag uw persoonlijke demo-sessie aan met een van onze experts.

Waarom is de i3TOUCH EX zo succesvol? En wat zijn de voordelen van het i3 Ecosysteem?

De i3TOUCH EX staat garant voor verbluffende prestaties en biedt de beste, meest precieze IR-technologie die het gevoel van pen op papier behoudt.

Bouw uw eigen oplossing met een i3TOUCH display, door de functies uit te breiden met een Windows OPS, camera, luchtkwaliteitssensor, een verrijdbare, automatische of vaste opstelling, en integreer met externe beheersystemen om uw i3TOUCH-vloot overal te beheren. Met de i3TOUCH zijn de mogelijkheden eindeloos en uniek voor uw omgeving.

Boek een demo

Excellent in interactiviteit

Hoge prestaties, duurzaamheid en een geïntegreerde ervaring.

Met trots kondigen we de i3TOUCH EX aan, het nieuwste lid van de X-reeks, onze nieuwste generatie touchscreens.

Presenteer draadloos vanaf elk apparaat

Onze draadloze presentatieapp is gratis te downloaden en compatibel met Windows-, Android-, Mac- en iOS-apparaten (inclusief AirPlay). Beheer het gedeelde scherm op de i3TOUCH met draadloze touchback.

Digital Signage

Deel aankondigingen, aankomende evenementen, noodberichten en school- of bedrijfsinformatie met de digital signage functie op onze i3TOUCH EX display. Met behulp van de Zebrix integratie, kan een beheerder nu deze toepassing starten met BIZ of EDU Studio. De ingebouwde bewegingssensor detecteert wanneer het interactieve display niet langer wordt gebruikt en start dan automatisch de digital signage toepassing. Breng duidelijke informatie wanneer uw collega's en studenten dat het meest nodig hebben, met een prachtig 4K-scherm met anti-glans.

Leg uw beste ideeën overal vast

Leg ideeën vast in uw webbrowser, presentatie of andere apps. Stuur geannoteerde screenshots rechtstreeks naar de whiteboard-applicatie zodat u ze meteen kunt delen.

Functieoverzicht

i3TOUCH EX

Geavanceerde IR

De i3TOUCH EX bevat een verbeterde IR-technologie met een preciezere touchbediening, tot 30% nauwkeuriger dan gewone IR, en verbeterde objectherkenning.

Ruim aantal formaten

Een breed scala aan formaten, van 65 ", 75" tot 86", stelt u in staat om de juiste maat voor elke ruimte te bieden.

Multifunctionele knop

Stel uw favoriete shortcuts in op een hardware knop. U kunt het instellen om het beeld te bevriezen, een screenshot te maken, naar uw favoriete video-invoerbron te schakelen, enz.

i3STORE

Browse, installeer, update en volg je app installaties op via je i3TOUCH display.

8 Jaar Garantie

Bij i3-Technologies zijn we trots op onze kwaliteitsproducten. Daarom bieden we een garantie van maximaal 8 jaar, wat uitzonderlijk is in de markt.

Ons Digitaal Onderwijs Ecosysteem

Geen school of klaslokaal is hetzelfde, en daarom kunt u met onze oplossingen uw eigen oplossing op maat samenstellen die in al uw behoeften voorziet. Met de i3TOUCH als middelpunt van het ecosysteem kunt u onze onderwijstools integreren op manieren die uniek, efficiënt en effectief zijn voor uw leeromgevingen.