Vraag uw persoonlijke demo-sessie aan met een van onze experts.

Budget is altijd belangrijk, daarom hebben we i3TOUCH ES.

De i3TOUCH ES maakt eenvoudige visualisatie, interactie en samenwerking een aanwinst voor iedereen. We zijn verheugd om dit nieuwe instapdisplay te introduceren met een uitstekende verhouding tussen budget en prestatie.

Bouw uw eigen oplossing met een i3TOUCH display, door de functies uit te breiden met een Windows OPS, camera, luchtkwaliteitssensor, een verrijdbare, automatische of vaste opstelling, en integreer met externe beheersystemen om uw i3TOUCH-vloot overal te beheren. Met de i3TOUCH zijn de mogelijkheden eindeloos en uniek voor uw omgeving.

Boek een demo

Simpelweg interactief.

De i3TOUCH ES maakt eenvoudige visualisatie, interactie en samenwerking een aanwinst voor iedereen. We zijn verheugd om ons nieuwe instapdisplay te introduceren met een uitstekende verhouding tussen budget en prestatie.

Draadloos presenteren

Geen extra hardware meer nodig. Presenteer je scherm draadloos vanaf elk apparaat op de i3TOUCH ES. Het enige wat je nodig hebt, is de gratis app of hardware-zender.

Verbluffend ontspiegeld 4K-scherm

Geniet van content in uiterst gedetailleerde 4K-kwaliteit. Dankzij het ontspiegeld glas is de inhoud op het scherm altijd voor iedereen zichtbaar.

Leg uw beste ideeën overal vast

Creëer, leg vast en deel uw ideeën of notities op een whiteboard. Deel uw notities direct via e-mail, USB of QR-code.

Functieoverzicht

i3TOUCH ES

Uiterst precieze IR

De i3TOUCH ES bevat een aangepaste IR-technologie met een meer nauwkeurige en accurate aanraking, tot 30% preciezer dan gewone IR, en verbeterde objectherkenning.

Ruim aantal formaten

Een breed scala aan formaten, van 75" tot 86", stelt u in staat om de juiste maat voor elke ruimte te bieden.

Uitstekende aanraakervaring

Een natuurlijke schrijfervaring is een van onze topprioriteiten. Dankzij de zacht schrijvende pen konden we een pen-op- papier-gevoel bereiken.

i3STORE

Browse, installeer, update en volg je app installaties op via je i3TOUCH display.

Duurzaam gebouwd

We hebben de i3TOUCH ES gemaakt van de beste materialen. De slanke rand en aluminium accenten zorgen samen met het stevige vakmanschap voor een aangename esthetiek.

Ons Digitaal Onderwijs Ecosysteem

Geen school of klaslokaal is hetzelfde, en daarom kunt u met onze oplossingen uw eigen oplossing op maat samenstellen die in al uw behoeften voorziet. Met de i3TOUCH als middelpunt van het ecosysteem kunt u onze onderwijstools integreren op manieren die uniek, efficiënt en effectief zijn voor uw leeromgevingen.