De TS-100 van Aurora is een systeem dat draadloos vergaderen nog gemakkelijker maakt. TeamStream is een tool die in iedere vergader- of conferentieruimte gebruikt kan worden om presentaties in slechts een paar seconden te delen. In tegenstelling tot vergelijkbare oplossingen wordt de muis real-time weergegeven zonder dat hierbij sprake is van mouse trailing.

Door gebruik te maken van TeamStream kunnen gebruikers gemakkelijk content delen van een computer of laptop naar een presentatiescherm. Dit kan door de meegeleverde USB keys te gebruiken, maar ook door verbinding te maken met het ingebouwde WiFi netwerk. Twee verschillende inputs kunnen eenvoudig naast elkaar geplaatst worden in de dual view modus.

Het is mogelijk om met 20 gebruikers draadloos verbinding te maken met het systeem in 1080p. Hiernaast zijn ook nog drie fysieke HDMI poorten aanwezig die 4K60 4:4:4 ondersteunen. Om ook verbinding te kunnen maken met oudere systemen is een VGA aansluiting beschikbaar. Voor integratie doeleinden zijn RS232, relay en IO poorten aanwezig.

Het TS-100 pakket bestaat uit één ontvanger, één houder en vier USB keys.