• MAC ENCORE PERFORMANCE

  Laad je verbazen tijdens een demo door één van onze productspecialisten! Neem contact op met ons via sales@fairlight.nl

  Meer info
 • Martin voor poptempel Paradiso

  Onlangs installeerde onze partner Airlight een volledige Martin Professional lichtset in Paradiso Amsterdam.

  Meer info
 • Portman Custom Lights

  Vanaf heden verzorgen we exclusief de distributie van Portman Custom Lights in Nederland!

  Meer info
 • Fairlight Academy

  Op regelmatige basis verzorgen wij L-Acoustics en Avolites trainingen in onze showroom. Meer info op www.fairlight-academy.nl

  Meer info

Over Fairlight

Fairlight
Fairlight is ruim 25 jaar een uitermate innovatieve importeur van geluid & verlichtingsapparatuur voor de professionele markt. Ruim 25 medewerkers dragen dagelijks bij aan het groeiende succes van ons bedrijf.

De sleutelwoorden in onze bedrijfsfilosofie zijn:
•    Hoog opgeleide medewerkers met een uitstekend kennisniveau
•    Hoogwaardige apparatuur tegen realistische prijsniveaus
•    Betrouwbare advisering en een snelle en correcte service


Wij zijn geen distributeur in de traditionele zin van het woord. Fairlight beschikt namelijk over een aantal productspecialisten, die op hun terrein tot de top van de markt behoren.Projecten
Fairlight is de absolute marktleider op het gebied van innovatieve verlichtingstechnieken.
Er is geen enkel ander bedrijf dat zoveel vernieuwende lichtprojecten op haar naam heeft staan als Fairlight. Zowel voor architecturale als voor entertainment projecten heeft Fairlight de juiste professionele verlichting.
U vindt de apparatuur van Fairlight in o.a. uitgaanscentra, theaters, tv studio’s, live entertainment producties, winkelcentra en architecturale verlichting projecten. Vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding zijn de producten van Fairlight terug te vinden in de inventaris van vele verhuurbedrijven.

Adviseurs
Fairlight heeft een aantal zeer deskundige adviseurs in dienst, die u van gedegen advies kunnen dienen, zodat u voor uw project verzekerd bent van de juiste verlichting.
Ook werkt Fairlight nauw samen met een aantal gerenommeerde partners die door Fairlight continu up to date worden gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van professionele verlichting.

Technische dienst
Fairlight beschikt over een eigen technische dienst die opdrachtgevers en partners kunnen assisteren met het installeren van projecten. Ook kunt u bij ons terecht voor reparaties en onderhoud van uw producten.

Showrooms
De showrooms van Fairlight staan zowel in het binnen- als buitenland bekend als zeer goed uitgerust. Onlangs nog hebben wij onze showrooms verbouwd en we kunnen daardoor stellen dat onze showrooms tot de meest sensationele van Nederland behoren.

U kunt genieten van wisselende lichtshows, waarmee wij u op goede wijze kunnen tonen wat er mogelijk is met ons brede producten aanbod, zowel in praktische zin als in sfeerbeleving.

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek aan onze showrooms te brengen. U kunt hiervoor een afspraak maken met één van onze verkoopmedewerkers, zodat wij u met aandacht kunnen rondleiden.

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Laatste nieuws


Quotes van onze klanten

Aanmelden nieuwsbrief

Bedrijfsnaam:
Naam:
Tel nr.:
E-mail adres:

Fairlight @ CUE 2018