• L-Acoustics

  U kunt voor de hele range L-Acoustics producten bij ons terecht. Neem voor een offerte contact op met ons verkoopteam.

  Meer info
 • Fairlight Academy

  Op regelmatige basis verzorgen wij L-Acoustics en Avolites trainingen in onze showroom. Meer info op www.fairlight-academy.nl

  Meer info
 • L-Acoustics

  U kunt voor de hele range L-Acoustics producten bij ons terecht. Neem voor een offerte contact op met ons verkoopteam.

  Meer info
< nieuws overzicht

Nieuws overzicht

23-09-2019

OPEN DAGEN

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse open dagen!

In tegenstelling tot onze belofte van vorig jaar, zullen de open dagen nog eenmaal plaatsvinden in ons huidige pand. Die belofte kunnen we niet helemaal waarmaken omdat er nog wat kleine obstakels zijn bij de bouw. Die loopt overigens voorspoedig, zij het met een kleine vertraging. 

Onze open dagen op 29 en 30 oktober vinden dus nog één keer plaats in ons huidige pand aan de Nijverheidsstraat. Maar, dan wel een beetje anders dan je van ons gewend bent. Het thema van de open dagen is ‘Oud en Nieuw’. Dat betekent dat je naar nieuwe én oude producten kunt komen kijken. Zo is bijvoorbeeld voor het eerst Luminex aanwezig. Verder zijn er verschillende lezingen waarover we je online op de hoogte zullen houden.

 

WIE VERHUIST RUIMT OP=OP SALE!

Omdat we gaan verhuizen hebben we ons magazijn flink opgeruimd. Tijdens de open dagen gaan we die opruimings-vondsten te koop aanbieden voor hele scherpe prijsjes! Doe er dus je voordeel mee. Daarnaast krijgen bezoekers van onze open dagen ook de kans ons nieuwe pand te bezichtigen. De hele dag door zullen er op vaste tijden rondleidingen zijn, zodat je een indruk krijgt van onze toekomstige locatie.

Uiteraard zullen deze dagen onze productspecialisten aanwezig zijn voor al je vragen. Hopelijk tot ziens op 29 of 30 oktober.

 

go to top

Laatste nieuws


Aanmelden nieuwsbrief

Bedrijfsnaam:
Naam:
Tel nr.:
E-mail adres:

Open Dagen 2018