• L-Acoustics

  U kunt voor de hele range L-Acoustics producten bij ons terecht. Neem voor een offerte contact op met ons verkoopteam.

  Meer info
 • Fairlight Academy

  Op regelmatige basis verzorgen wij L-Acoustics en Avolites trainingen in onze showroom. Meer info op www.fairlight-academy.nl

  Meer info
 • L-Acoustics

  U kunt voor de hele range L-Acoustics producten bij ons terecht. Neem voor een offerte contact op met ons verkoopteam.

  Meer info
< nieuws overzicht

Nieuws overzicht

25-04-2019

Fairlight distributeur van Austrian Audio

Het twee jaar geleden opgerichte Austrian Audio presenteerde tijdens de Prolight+Sound in Frankfurt de nieuwe productenreeks. Made in Vienna, Again.

Ondanks het korte bestaan van Austrian Audio is er meer dan genoeg ervaring aan boord. Het team bestaat namelijk vrijwel geheel uit voormalig AKG werknemers. De afgelopen twee jaar is in Oostenrijk dan ook hard gewerkt door de engineers aan enkele innovatieve technieken.

Austrian Audio presenteerde tijdens de Prolight+Sound in Frankfurt voor het eerst de nieuwe producten. Allereerst komen er twee groot membraam condensator microfoons met als doelmarkt de live en studio wereld. Beiden beschikken over het handgemaakte CKR12 kapsel. Zowel de OC18 (enkel kapsel) als de OC818 (dubbel kapsel) beschikken over meerdere ‘polar patterns’. Uniek is dat bij de OC818, middels een bluetooth dongle, tot 255 patronen gemaakt kunnen worden met behulp van de PolarPilot app. Daarnaast zit er maximaal 1dB variatie tussen de handgemaakte microfoons, dit betekent dat het ‘paren’ altijd een goed werkend ‘stereo paar’ oplevert. 

“De distributie van Austrian Audio complementeert ons portfolio van pro audio materialen. Hierdoor hebben we een compleet pakket, van bron tot weergever”, aldus Taco Jellema (Fairlight). Dave Karlsen (Austrian Audio) vult aan: “Tijdens onze zoektocht naar een distributeur kwamen we vrij snel bij Fairlight uit. Fairlight is goed vertegenwoordigd op live audio gebied, maar heeft daarnaast ook toegang tot diverse retail kanalen. De laatste jaren hebben zij bewezen kennis van zaken te hebben en goed in staat zijn een nieuw merk in de markt te zetten. Ik kijk dan ook uit naar onze samenwerking.”

De eerste producten zullen eind mei beschikbaar zijn. Nieuwsgiering? Neem dan contact op met ons voor een uitgebreide demo.

 

 

 

go to top

Laatste nieuws


Aanmelden nieuwsbrief

Bedrijfsnaam:
Naam:
Tel nr.:
E-mail adres:

Open Dagen 2018