• L-Acoustics

  U kunt voor de hele range L-Acoustics producten bij ons terecht. Neem voor een offerte contact op met ons verkoopteam.

  Meer info
 • Fairlight Academy

  Op regelmatige basis verzorgen wij L-Acoustics en Avolites trainingen in onze showroom. Meer info op www.fairlight-academy.nl

  Meer info
 • L-Acoustics

  U kunt voor de hele range L-Acoustics producten bij ons terecht. Neem voor een offerte contact op met ons verkoopteam.

  Meer info
< nieuws overzicht

Nieuws overzicht

04-03-2019

San-Music

San-Music en Fairlight gaan de samenwerking aan!

Met als doel de bereikbaarheid van het productenpakket te vergroten gaat Fairlight op het gebied van MI Retail de samenwerking aan met San-Music. San-Music distribueert merken waaronder Kremona gitaren, KNA pick-ups, G7th capo’s, GetmGetm straps, Bespeco accessories, Clarke Tinwhistle, D’andrea plectra en straps, Bullet Cable en onder andere Voggenreiter.

Als dochter van een gitarist kwam Sandra Dohmen-Jacobs, eigenaresse van San-Music, al vroeg met verschillende muzieksoorten en instrumenten in aanraking. Het is dus niet gek dat zij inmiddels ruim 20 jaar ervaring heeft in de muziekbranche en de ideale partner is voor Fairlight in de huidige ontwikkeling. Sandra staat net als Fairlight voor duurzame klantrelaties die gebaseerd zijn op expertise, vertrouwen en een persoonlijke aanpak.

“Sandra kent ons bedrijf en de merken die wij voeren goed. Met haar netwerk en onze benadering, zien wij deze samenwerking als toegevoegde waarde richting de MI Retail markt”, zo stelt Michel Arntz, directeur bij Fairlight. Sandra zelf onderschrijft dit; “Het gaat om de merken en producten die ik natuurlijk goed ken en waar mensen mij van kennen. Het is complementair aan het productenpakket dat ikzelf distribueer. Kortom; deze samenwerking is voor iedereen interessant.”

De samenwerking is per 1 maart officieel. Zo wordt het MI Retail pakket van Fairlight beter bereikbaar voor de muziekbranche, met Fairlight & San-Music als aanspreekpunten.

 

go to top

Laatste nieuws


Aanmelden nieuwsbrief

Bedrijfsnaam:
Naam:
Tel nr.:
E-mail adres:

Open Dagen 2018