• L-Acoustics

  U kunt voor de hele range L-Acoustics producten bij ons terecht. Neem voor een offerte contact op met ons verkoopteam.

  Meer info
 • Fairlight Academy

  Op regelmatige basis verzorgen wij L-Acoustics en Avolites trainingen in onze showroom. Meer info op www.fairlight-academy.nl

  Meer info
 • L-Acoustics

  U kunt voor de hele range L-Acoustics producten bij ons terecht. Neem voor een offerte contact op met ons verkoopteam.

  Meer info
< nieuws overzicht

Nieuws overzicht

23-01-2019

Epson voor Guido Weijers!

Net als voorgaande jaren wilde Guido Weijers iets unieks in zijn Oudejaarsconference. In de zomerperiode werden dan ook al de eerste ideeën besproken.

Na een eerste aanzet vanuit Guido Weijers is leverancier Beambrothers aan de slag gegaan om de ideeën te vertalen.

Als belangrijk onderdeel van de show is gekozen voor een Holo Gauze. Dit is een speciaal geweven gaasdoek met een hoger contrast dan standaard gaasdoek, en vormde het uitgangspunt van het nieuwe decor. In verband met de continu variërende afstanden in de theaters werd gezocht naar een projector die krachtig genoeg was om het gehele gaasdoek vanaf de voorzijde te projecteren. Door met twee projectors te werken bleef er genoeg speelruimte over. 

Edwin Zeegers (Beambrothers): “Omdat de projectoren voor op het podium in het decor verwerkt moesten worden waren we op zoek naar een projector die muisstil is, weinig warmte afgifte heeft en uiteraard voldoende output. Onze eerdere ervaringen met Epson waren positief, dus zijn we meteen gaan testen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de Epson EB-1755-U in combinatie met de Epson ELPLU04 groothoek zoom lens, geleverd door Fairlight.”

De blend tussen de 2 projectoren is gemaakt met een Modulo Pi media player, waar ook alle beelden en audio files mee werden afgespeeld. De voorstelling is in 70 verschillende theaters te zien geweest.

 

 

 

 

 

 

go to top

Laatste nieuws


Aanmelden nieuwsbrief

Bedrijfsnaam:
Naam:
Tel nr.:
E-mail adres:

Open Dagen 2018