• L-Acoustics

  U kunt voor de hele range L-Acoustics producten bij ons terecht. Neem voor een offerte contact op met ons verkoopteam.

  Meer info
 • Fairlight Academy

  Op regelmatige basis verzorgen wij L-Acoustics en Avolites trainingen in onze showroom. Meer info op www.fairlight-academy.nl

  Meer info
 • L-Acoustics

  U kunt voor de hele range L-Acoustics producten bij ons terecht. Neem voor een offerte contact op met ons verkoopteam.

  Meer info
< nieuws overzicht

Nieuws overzicht

02-10-2018

Harman Audio naar Fairlight

Harman Professional Solutions Audio distributierechten vanaf heden bij Fairlight.

De uitbreiding met Harman Professional Solutions Audio geeft, samen met de Lighting divisie, Fairlight de mogelijkheid om op het gebied van touring in alle behoeften van haar klanten te kunnen voorzien.

Harman Professional Solutions kondigt met trots een uitgebreide samenwerking met Nederlandse distributeur Fairlight aan in de Benelux. Het gaat daarbij om de Audio Touring merken: CROWN by Harman, JBL by HARMAN, BSS by HARMAN, DBX by HARMAN and SOUNDCRAFT by HARMAN.

De uitbreiding van de distributie geldt voor de volledige professionele range van Crown, JBL, BSS, DBX en Soundcraft in de BeNeLux. Op deze manier wordt een 360° oplossing gecreëerd voor zowel licht als audio in de touring markt. De overeenkomst is een uitbreiding op het bestaande distributiepakket van Fairlight dat voorheen gefocust was op de lichtmarkt met het merk Martin Professional. 

“We zijn erg blij met het uitbreiden van de distributierechten op het gebied van Audio Touring merken van Fairlight,” aldus Scott Aslett, regionaal directeur van Noordwest Europa van Harman Professional Solutions. “We hebben een hecht samenwerkingsverband met Fairlight dat een sterke vertegenwoordiging in de touring markt heeft. Door de uitbreiding van deze samenwerking verwachten we het service level richting onze klanten in het touring segment in de BeNeLux naar een nog hoger niveau te brengen.

Scott Aslett vervolgde: ”Onze audio oplossingen van wereldklasse sluiten perfect aan op onze innovatieve licht producten. Fairlight is al een belangrijke partner van Harman en door onze ervaring te combineren, stelt het hen in staat om een krachtige audio en licht oplossing aan te bieden via het bestaande distributiekanaal.

Michel Arntz, directeur van Fairlight zegt: “We zijn erg enthousiast over de uitbreiding van onze distributieovereenkomst met Harman Professional Solutions. De toevoeging van de audio producten zorgt ervoor dat we onze klanten in de touring markt een compleet productenpakket kunnen aanbieden, hetgeen vaak van ons gevraagd wordt. We begrijpen deze behoefte van onze klanten en zien ernaar uit om hen dit te bieden. We zitten compleet op één lijn wat betreft het bieden van support en het verspreiden van het Harman Professional Solutions ethos dat bestaat uit het aanbieden van innovatieve producten en het brengen van een aansprekende klantenervaring. Alles beredeneert vanuit het bieden van een oplossing and exceptionele service. We hebben altijd gepassioneerd Martin gedistribueerd en willen die passie ook gaan uitdragen voor Crown, JBL, BSS, DBX en Soundcraft, waarmee we zullen voorzien in de behoefte van de markt op het gebied van zowel Harman Audio als Lighting in België, Luxemburg en Nederland.

 


go to top

Laatste nieuws


Aanmelden nieuwsbrief

Bedrijfsnaam:
Naam:
Tel nr.:
E-mail adres:

Open Dagen 2018