• OPEN DAGEN 2018

    Op 2 en 3 Oktober houden we onze jaarlijkse open dagen. Dit jaar staat vooral in het teken van onze nieuwe merken.

    Meer info
  • Fairlight Academy

    Op regelmatige basis verzorgen wij L-Acoustics en Avolites trainingen in onze showroom. Meer info op www.fairlight-academy.nl

    Meer info
< nieuws overzicht

Nieuws overzicht

05-07-2018

Fairlight de distributeur van Epson

Fairlight zal de distributie van de Epson Pro AV projector range in Nederland op zich nemen.

Epson projectoren staan bekend om hun geavanceerde 3LCD-technologie, waardoor kleuren tot wel drie keer helderder zijn in vergelijking tot 1-chip DLP projectoren. De ProAV laserprojectoren van Epson worden standaard geleverd met 5 jaar garantie of 20.000 branduren.

Michel Arntz, directeur van Fairlight, is blij met de nieuwe samenwerking:  ‘Naast licht en geluid zijn we al langer op zoek naar mogelijkheden om ons productenpakket te verbreden. De samenwerking met Epson, en dus een stap op videogebied past hier uitstekend bij.’

De sterke focus van Fairlight op totaal AV oplossingen biedt een nieuwe dimensie aan de Epson channel strategie, aldus Rob Bakker, Sales Manager van Epson Europe. “Door de nauwe samenwerking met Fairlight krijgt Epson een extra ingang tot de rental en staging markt in Nederland. Value-added distributeur Fairlight voorziet deze groep van de beste diensten, kennis en support. Wij zien uit naar een succesvolle en langdurige samenwerking”

Fairlight zal, naast de bestaande distributeur, de distributie van de EB-L1000 serie en EB-L25000 projectoren in Nederland op zich nemen. Kortom, alle professionele laserprojectoren van 5000 lumen en hoger. Meer weten over deze producten, of een afspraak maken voor een demo? Neem dan contact op met ons verkoopteam.

 


go to top

Laatste nieuws


Aanmelden nieuwsbrief

Bedrijfsnaam:
Naam:
Tel nr.:
E-mail adres:

Fairlight @ CUE 2018