• MAC ENCORE PERFORMANCE

  Laat je verbazen tijdens een demo door één van onze productspecialisten! Neem contact op met ons via sales@fairlight.nl

  Meer info
 • Martin voor poptempel Paradiso

  Onlangs installeerde onze partner Airlight een volledige Martin Professional lichtset in Paradiso Amsterdam.

  Meer info
 • Portman Custom Lights

  Vanaf heden verzorgen we exclusief de distributie van Portman Custom Lights in Nederland!

  Meer info
 • Fairlight Academy

  Op regelmatige basis verzorgen wij L-Acoustics en Avolites trainingen in onze showroom. Meer info op www.fairlight-academy.nl

  Meer info
< nieuws overzicht

Nieuws overzicht

24-04-2017

HVR kiest voor Martin Professional!

Om te kunnen voldoen aan de aanhoudende vraag naar een veelzijdige moving head met hoge lichtopbrengst heeft HVR Showequipment besloten om te investeren in de MAC Axiom Hybrid.

Jarenlang vormen de producten van Martin Professional dé ruggengraat in het verhuurassortiment van de veelzijdige Ravensteinse verhuurder. Wat ooit begon met de MAC 250 serie resulteert inmiddels in een uitgebreid pakket aan bewegende armaturen, zoals de MAC Viper Profile, MAC Aura, MH3 Beam, MAC 700 Profile & Wash, MAC 101 en MAC250 Wash & Beam.

‘We zijn met name tevreden over de betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid van de producten’, aldus mede-eigenaar Han Verploegen. ‘De Martin producten zijn uiteraard al jaren de industriestandaard. En lichttechnici worden blij van een Martin lichtsset.’ vult mede-eigenaar Dennis Sommerdijk aan. 

Fairlight is trots op de jarenlange samenwerking met HVR. ‘HVR is een echte ambassadeur van ons. We zijn dan ook erg blij met de keuze om het Martin aanbod verder te vergroten’ zegt Alexander van Essen, accountmanager van Fairlight.

HVR Showequipment verzorgt de volledige technische realisatie van corporate events, public events, theaterproducties en een groot aantal vaste bands en artiesten. Hiernaast weten ook veel collega bedrijven HVR te vinden voor dry hire.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

go to top

Laatste nieuws


Quotes van onze klanten

Aanmelden nieuwsbrief

Bedrijfsnaam:
Naam:
Tel nr.:
E-mail adres:

Fairlight @ CUE 2018