• MAC ENCORE PERFORMANCE

  Laat je verbazen tijdens een demo door één van onze productspecialisten! Neem contact op met ons via sales@fairlight.nl

  Meer info
 • Martin voor poptempel Paradiso

  Onlangs installeerde onze partner Airlight een volledige Martin Professional lichtset in Paradiso Amsterdam.

  Meer info
 • Portman Custom Lights

  Vanaf heden verzorgen we exclusief de distributie van Portman Custom Lights in Nederland!

  Meer info
 • Fairlight Academy

  Op regelmatige basis verzorgen wij L-Acoustics en Avolites trainingen in onze showroom. Meer info op www.fairlight-academy.nl

  Meer info
< nieuws overzicht

Nieuws overzicht

25-01-2017

Nieuwe LED verlichting Westergasfabriek Amsterdam!

Na vorig jaar al een volledige nieuwe lichtinstallatie te hebben geïnstalleerd in de Zuiveringshal, was het nu tijd voor het Transformatorhuis.

We hebben een groot aantal CLF Lighting en CLS armaturen geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de set geschikt is voor het veelzijdige gebruik van deze karakteristieke hal. De set bestaat o.a. uit de CLF Ares, CLF Quadcolor en CLF Hercules, waarbij de Herculessen speciaal zijn gemonteerd in industriële hanglampen. Als basislicht in de houten dakconstructie is gekozen voor de CLS Ruby.

De volledige aansturing van de LED installatie bestaat uit een Martin Professional M-PC systeem, en een eenvoudig bedieningspaneel dat in de hal is geplaatst. Bezoekende technici kunnen gebruik maken van één van de ART-NET aansluitingen om de installatie over te nemen en zelf aan te sturen.

Het installeren van LED-verlichting in de evenementenlocaties is onderdeel van een groot innovatieproject van de Westergasfabriek, om de gebouwen en het terrein waar mogelijk te verduurzamen. De Westergasfabriek doet hiervoor mee aan de Pilot’ Verduurzaming Rijksmonumenten’ van het Ministerie van OCW. Met als doel meer kennis op te bouwen over hoe je monumenten kunt verduurzamen met behoud van de karakteristieke waarden.

Naast LED-verlichting gaat de Westergasfabriek ook investeren in extra isolatie, afvalverwerking en een volledig duurzaam hotel (opening begin 2018). Op dit moment wordt er al samen met een aantal Amsterdamse culturele instellingen volledig groene stroom ingekocht.

 

 

 

 

 

 

 

 

go to top

Laatste nieuws


Quotes van onze klanten

Aanmelden nieuwsbrief

Bedrijfsnaam:
Naam:
Tel nr.:
E-mail adres:

Fairlight @ CUE 2018